sport

Bij sport gebouwen en sportfaciliteiten maakt studioSK gebruik van haar kennis op het vlak van publiekskwaliteit en logistiek. We maken samen met u graag een gebouw met een unieke en sfeervolle uitstraling, waar mensen elkaar ontmoeten en zich veilig voelen. Bij een verenigingsleven hoort ook een terras en horecavoorzieningen.

We werken uw ambitie graag uit in een sympathieke en duurzame ontwerp en een gebouw met ambiance, waar mensen graag verblijven. Een attractief interieur geeft uitdrukking aan het clubgevoel en kan tegelijk vandaalbestendig zijn. We hebben daarin ervaring omdat we veel werken aan openbare gebouwen waar grote groepen mensen passeren. We gaan daarin kostenbewust te werk. Voor diverse sportinstellingen hebben we haalbaarheidsstudies gedaan met daarin ook een accent op het gebied van duurzaamheid, omvang en kosten. Onze kracht ligt erin dat we met meerdere (interne) disciplines projecten tot stand kunnen brengen. We combineren comfort met een heldere organisatie en publiekskwaliteit.

Voor sportcentrum Olympos in de Uithof te Utrecht hebben we een bijzonder spectaculair project gerealiseerd: aan de gevel van het aangrenzende parkeergebouw P+R De Uithof hebben we twee hoge buitenklimwanden aangebracht voor een unieke klimervaring. Het is niet alleen uniek voor wat de locatie betreft; ook het ontwerp, de constructie en de hoogte zijn bijzonder. Het bestaat uit twee betonnen wanden waarvan de hoogste 30,8 meter de lucht in gaat en daarmee de hoogste wand van midden Nederland is. De hoge wand maakt halverwege een knik en heeft dan een 8 graden hellingshoek. De lage wand (14,2 m) staat in een hoek van 15 graden. De wanden zijn van beide kanten te beklimmen. In totaal zijn er 20 touwlijnen mogelijk en minimaal 50 verschillende klimroutes.

meerminder info


toonverberg info

klimmuur Utrecht
klimmuur Utrecht
golfclub
SV Kampong Utrecht
SV Kampong Utrecht