Parametrische bruggen op de Infratech

Architecten Iris van Huijstee en Ferry Barnhoorn hebben op donderdag 19 januari een presentatie gegeven over de ontworpen Dambrug en Kanonstraatbrug in Utrecht. Op de Infratech zijn dit jaar opnieuw allerlei innovatieve en interessante ontwikkelingen gedeeld op het gebied van infrastructuur.

In de presentatie is ingegaan op de bijzondere ontwerpen en het werkproces van werken met parametrische tools. De interesse in de bijeenkomst was groot en we zijn dan ook blij dat we kennis en onze leerpunten hebben kunnen delen met onze vakgenoten. In dit project werkten de ontwerpers van verschillende disciplines en vanuit verschillende partijen integraal samen in één team.

Infratech Iris van Huisjtee Ferry Barnhoorn

Meer weten over het ontwerp?

https://studiosk.nl/projecten/verkeersbruggen/kanonstraatbrug-en-dambrug-in-utrecht/

 

Meer weten over innovatief brugontwerpen met behulp van parametrische tools?

https://movares.nl/projecten/nieuwe-stadsbruggen-in-utrecht/