Nieuw jaar met nieuwe kansen!

Architect Tjerk van de Lune gaat zich in het nieuwe jaar volledig richten op werk met zijn eigen bureau VANDELUNE en de formule Project Wijs. Hij neemt als gewaardeerde collega na bijna 18 jaar afscheid van studioSK.

Deze week hebben wij afscheid genomen van Tjerk als gewaardeerde collega met een feestelijk tintje in Kerstsfeer. Klassiekers uit zijn oeuvre sierden de transparante kerstballen in een 3D-geprinte miniatuur versie.

Tjerk realiseerde in zijn tijd bij studioSK prachtig werk. Hij werd o.a. bekend met projecten als de kloeke stationsgebouwen van Kampen en Dronten en de abstracte tunnelgebouwen voor de tunnel Drontermeer, als onderdeel van de Hanzelijn. Vakmanschap bleek daarbij door een heldere vormentaal en oog voor detail en materiaal. Voor de tunnelgebouwen ontving hij de prestigieuze internationale Brunel-Award. Met dezelfde aandacht voor detail en respect voor historie transformeerde hij in Amsterdam het Koninklijk Instituut voor de Tropen en het moderne monument van station Lelystad.

Wij wensen Tjerk veel creativiteit, werkplezier en natuurlijk veel mooie projecten.