Onderdoorgang Leijenseweg Bilthoven feestelijk geopend

Afgelopen zaterdag is de door ons ontworpen onderdoorgang aan de Leijenseweg in Bilthoven feestelijk geopend. Het weer zat niet helemaal mee, maar dat mocht de pret niet drukken. Iedereen werd goed voorzien van een hapje en een drankje, waren er twee showfanfare’s geregeld en was er een clown ter vermaak van de kinderen. Afgevaardigden van de gemeente de Bilt, PoRail en aannemerscombinatie Hegeman/ Mobilis | TBI blikten terug op de totstandkoming van deze onderdoorgang. De onderdoorgang vervangt de gelijkvloerse kruising met de spoorlijn, waardoor Bilthoven weer een stuk veiliger is geworden. Op de wanden langs het voetpad zijn historische afbeeldingen van deze plek aangebracht, zodat wandelaars altijd een kijkje terug in het verleden kunnen nemen.