Twee projecten als hoofdaannemer gerealiseerd!

Het is de nieuwe trend; de klant heeft een vraag en wil, zoals dat met zo’n mooi woord heet, volledig worden ontzorgt. Wij gingen voor NS Stations deze uitdaging aan voor twee wachtruimten. In Leiden hebben we het stationsbalkon voorzien van een nieuwe wachtgelegenheid en in Goes hebben we nabij de commercie in het station een langgerekt meubel gerealiseerd. We hebben voor deze projecten onder andere overleg gevoerd met de diverse stakeholders, het ontwerp gemaakt, de uitvoering begeleid en de kosten bewaking gedaan. We hebben op deze manier wederom ons steentje ┬ábijgedragen aan een betere reisbeleving. Op de betreffende projectpagina’s kunt u meer informatie over de betreffende projecten vinden.

stationsbalkon-leiden-cs-ontworpen-door-architect-tjerk-van-de-lune-studiosk-movares-1
stationsbalkon Leiden
prettig-wachten-station-goes-ontworpen-door-architect-tjerk-van-de-lune-studiosk-movares-1
aangenaam wachten in Goes