studioSK bouwt: Nieuwe entrees Mandelabrug Zoetermeer

De toegangen van de Mandelabrug in Zoetermeer worden aan beide zijden van de A12 voorzien van nieuwe roltrappen liften; naar ontwerp van studioSK. Hiermee zet Zoetermeer een belangrijke stap naar een aantrekkelijke entree van de stad. Op 19 december 2016 om 11 uur zal Marc Rosier, wethouder Verkeer Zoetermeer officieel de eerste liftconstructie onthullen.

mandelabrug-zuid-zoetermeer-ontworpen-door-paul-van-de-ree-peter-heideman-studiosk-movares-7

Rosier, wethouder openbaar gebied & project Entree Zoetermeer: ‘Ik ben blij dat de Mandelabrug veel beter toegankelijk wordt. Dit is het begin van het zichtbaar vernieuwen van de brug en het hele A12-gebied. De brug en het gebied zullen de komende tijd ingrijpend veranderen. Het gebied langs de A12, station Zoetermeer en de Mandelabrug is dé entree van de stad. Er passeren dagelijks ruim 200.000 auto’s en elke dag 6000 gebruiken passanten de brug.’

Afgelopen weekend is de constructie van de eerste liftschacht geplaatst en het komende weekend van 17 en 18 december wordt die aan de andere zijde op zijn plek gezet. De werkzaamheden duren tot voorjaar 2017.

Meer informatie werkzaamheden Mandelabrug: www.zoetermeer.nl/wegwerkzaamheden

mandelabrug-zuid-zoetermeer-ontworpen-door-paul-van-de-ree-peter-heideman-studiosk-movares-4