Station Bunnik feestelijk geopend!

Gisteren werd het vernieuwde station Bunnik door middel van een feestelijk lied geopend. Aannemer Gebr. de Koning uit Papendrecht voerde het werk in opdracht van ProRail uit.

architect-Wienke-Scheltens-station-Bunnik-studiosk-movares-3

Movares heeft het gehele project begeleid. Architect Wienke Scheltens van studioSK maakte het vormgevingsdocument voor dit station, bestaande uit een langzaamverkeerstunnel met trappen en liften naar de zijperrons en een fietsenstalling.

architect-Wienke-Scheltens-station-Bunnik-studiosk-movares-1

Nu het ontwerp is gerealiseerd, is goed te zien dat de onderdoorgang door zijn kleurstelling en materialisering heel goed aansluit bij de omgeving: licht, strak, met een klein beetje pit. Alle betrokken partijen kunnen trots zijn op het behaalde resultaat!

architect-Wienke-Scheltens-station-Bunnik-studiosk-movares-2