kantoren & interieur

Bij de realisatie van aangename en publieksvriendelijke interieurs staat bij studioSK publiekskwaliteit voorop. Interieurs van kantoorcomplexen of scholen bieden leefruimte aan gemeenschappen. Door diversiteit te bieden, kunnen gebruikers zelf plekken opzoeken die hen aanspreken: bijvoorbeeld werkplekken, overlegruimtes, lobby’s, een restaurant of een auditorium. Aandacht voor de combinatie van verblijven en passeren, van individuele en collectieve ruimten, is de basis van onze interieur ontwerpen. We ontwikkelen concepten voor gebouwen en’ landschappen van ontmoeting’, met een juiste balans tussen zones voor rust, concentratie en activiteit.

In veel actuele projecten is sprake van transformaties van het interieur, zowel bij recente bouwwerken als bij cultureel erfgoed. Nieuwe vormen van werken liggen ten grondslag aan deze actuele ontwerpopgaven. In goed overleg met bestuurders en werknemers doet studioSK proposities en motiveert keuzemogelijkheden. Stap voor stap, in beeld en woord, lichten we die toe zodat alle betrokkenen zich uiteindelijk gekend weten in het eindresultaat. Dit is een belangrijke voorwaarde voor duurzaam gebruik en een positieve waardering van een interieur.

studioSK heeft oog voor een goede prijs-kwaliteit verhouding en duurzaam beheer. Efficiëntie in de procesfase is mogelijk door de ruime ervaring die we hebben met werken in bouwteams en met aannemers. Onze kracht ligt in samenwerking, vertrouwen en proceservaring. Ervaring met efficiënt werken op basis van vertrouwen is bij ons opgebouwd in projecten met innovatieve contractvormen, zoals Design & Construct.

meerminder info

toonverberg info

Loading