Aangenaam wachten Goes

Begin 2017 hebben we station Goes een stukje aangenamer gemaakt. Station Goes scoort al jaren niet hoog op klanttevredenheid en heeft te weinig aangename zitplaatsen. Aan de brede gang die het busstation met het stationsgebouw verbindt zijn een aantal commerciële ruimten gesitueerd, waarvan alleen de smullers goed functioneert. De flexibele wand die de andere ruimten afsluit hebben we daarom voorzien van een print met historische foto’s uit de omgeving. De anders onaangename gesloten wand draagt zo bij aan een betere klantbeleving.

Langs het raam hebben we een langgerekt meubel ontworpen en gerealiseerd. Het meubel is zo ontworpen dat wachtende reizigers soms haaks en soms evenwijdig aan de loopstroom zitten. Dit geeft verschillende aangename plekjes om te wachten. De hoge rugleuning ondersteund deze gedachte en zorgt er tevens voor dat er op een natuurlijke manier statafels ontstaan. De groene elementen zorgt aan de ene kant voor een accent en aan de andere kant schept het enige afstand tussen de wachtplekken.

De bank voorziet nu niet alleen in een wachtgelegenheid voor de treinreizigers, maar juist ook voor de buspassagiers. Het meubel wordt inmiddels zeer goed gebruikt.

Bijzondere aan dit project is dat we het in opdracht van NS stations geheel als hoofdaannemer hebben gerealiseerd. We hebben het project in een zeer kort tijdsbestek en binnen een beperkt budget weten te realiseren. De klant is hierdoor totaal ontzorgt.

meerminder info


toonverberg info

Aangenaam wachten Goes
Aangenaam wachten Goes
Aangenaam wachten Goes
Aangenaam wachten Goes
Aangenaam wachten Goes